Uvjeti korištenja 

Svi sadržaji na ovoj internetskoj stranici u vlasništvu su ili pod kontrolom društva Zentiva d.o.o. (u daljnjem tekstu ˝Društvo˝). Društvo se obvezuje osigurati da su informacije sadržane na ovoj internetskoj stranici uvijek što točnije i potpunije. Dopušteno je preuzimanje sadržaja u nekomercijalne svrhe, no svaka daljnja reprodukcija ili izmjena sadržaja nije dopuštena bez pismenog odobrenja Društva Društvo ne može jamčiti ispravnost informacija i prirode takvih informacija te se ne može smatrati odgovornim za štete koje je pretrpio posjetitelj internetske stranice i/ili treća strana, a koje su rezultat uporabe ove internetske stranice ili informacija navedenih na takvoj internetskoj stranici.

Ova internetska stranica može sadržavati poveznice ili upućivati na druge internetske stranice. Društvo ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih stranica i ne odgovara za štete ili ozljede koje proizlaze iz takvih sadržaja. Poveznice na druge internetske stranice navedene su samo kao pogodnost za korisnike ove internetske stranice.

Zaštitni znakovi, uslužni žigovi i trgovački nazivi prikazani na ovoj internetskoj stranici zaštićeni su i ne smiju se upotrebljavati bez prethodnog pismenog odobrenja društva Društvo.

Društvo može u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti izmijeniti informacije na ovoj internetskoj stranici. Društvo se ne obvezuje ažurirati takve informacije. 

Svi tužbeni zahtjevi koji proizlaze iz uporabe internetske stranice društva Društva tumače se u skladu s međunarodnim zakonima.

Persen je tradicionalni biljni lijek za primjenu kod naznačenih indikacija temeljenih na iskustvu dugotrajne uporabe.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Informacije o lijeku dostupne su na stranicama Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED).

Persen je dostupan bez recepta, u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama za promet na malo lijekovima.

Copyright © 2020 Zentiva d.o.o. Sva prava pridržana.